Slide background
Slide background
Slide background

Marktagenda 2023 - beschrijving markten

- Koningsmarkt in Geleen-Centrum op donderdag 27 april 2023 (300 plaatsen)

Met Koningsdag staat het centrum van Geleen traditioneel bol van de activiteiten. De Koningsmarkt (braderie) trok vorig jaar zo'n 30.000 bezoekers naar het Geleense centrum. Naast de Koningsmarkt is er ook een geraniummarkt, een kindervrijmarkt en tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk daarbij aan kidsplaza, live entertainment en diverse straat-theater-acts. Bijna alle winkels zijn open en de lokale (horeca) ondernemers pakken ook flink uit.

Koningsdag in het centrum van Geleen is een uitje voor het hele gezin !!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg @CentrumGeleen  dan op Facebook en/of Instagram. 


Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 300
Plaats en postcode voor navigatie: 6161GN Geleen

- Grote Braderie Winkelhart Echt op zondag 30 april 2023 (300 plaatsen)

Zeer grote jaarmarkt en al jaren een absoluut begrip in de regio. De markt wordt gehouden in de winkelstraten van Echt. De markt speelt zich af in het centrum en ook bijna alle winkels zijn geopend. Het indelen van de markt is erg lastig omdat rekening moet worden gehouden met de ingangen van de winkels en er veel obstakels op het parcours aanwezig zijn zoals banken, prullenbakken, paaltjes e.d. Er zijn daarom maar slechts een beperkt aantal brede plaatsen én een beperkt aantal diepe plaatsen beschikbaar. Ook zijn er weinig plaatsen waar de auto achter de kraam kan worden geparkeerd.
Er is vrije toegang tot de markt en in de directe omgeving kunnen zowel bezoekers als standhouders gratis parkeren.

In het parcours zijn twee pleinen aanwezig waar enkele (kinder)attracties kunnen worden geplaatst. Schrijft u zich hier gerust mee in.
De reclame wordt gemaakt in de vorm van advertenties in lokale bladen, flyers, raamposters, 35 driehoekborden en 20 grote spandoeken verdeeld over de hele omgeving. De markt wordt jaarlijks zeer goed bezocht en trekt doorgaans ruim tienduizend bezoekers.
Een absolute aanrader maar wees er wel op tijd bij :-)

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 300
Plaats en postcode voor navigatie: Bovenste straat, 6101 EG

- Hemelvaartbraderie in Vlodrop op donderdag 18 mei 2023 (VERVALLEN)

Deze jaarmarkt in Vlodrop draait al meer dan 30 jaar met succes. Ook dit jaar zal de kermis van Vlodrop gelijktijdig met onze markt worden gehouden en deel uitmaken van het parcours. De markt biedt plaats aan ongeveer 100 kramen en wordt niet alleen drukbezocht door lokale bevolking, maar trekt ook veel bezoekers van de omliggende campings en het aangrenzende Duitsland. Deze markt is onveranderd goed. (navigatie: 6063 AC Markt)

 De reclame wordt gemaakt in de vorm van advertenties in lokale bladen, flyers, raamposters, 24 driehoekborden en 20 grote spandoeken verdeeld over de hele omgeving. 

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 100
Plaats en postcode voor navigatie: Markt, 6063 AC

-Vaderdagbraderie in Maastricht op 18 juni 2023 (200 plaatsen)

Spetterende jaarmarkt die al bijna 30 jaar wordt gehouden in de Maastrichtse wijk Amby waar zo'n 10.000 mensen wonen. De markt is lokaal bekend onder de naam Amiese Dörpsmerret en is een begrip in de regio. Het trekt jaarlijks vele bezoekers uit heel Maastricht en de omgeving. Ook dit jaar beloofd de braderie weer een fantastische dag te worden met aantrekkelijke en spannende activiteiten. 

Het programma is zeer gevarieerd en zowel jong als oud kan zich uitstekend vermaken. Buiten vele mooie en gevarieerde marktkramen is er veel entertainment maar ook diverse demonstraties van sport- en dansverenigingen. Verder zijn er gedurende de gehele dag optredens van bekende artiesten. Kortom een Vaderdag die veel te bieden heeft en waar al jaren zeer veel mensen op af komen. 

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 200
Plaats en postcode voor navigatie: Ambyerstraat-Noord, 6225 EH

- Doe Dag in Geleen-centrum op zondag 9 juli 2023 (300 plaatsen)

Met Doe-Dag staat het centrum van Geleen bol van de activiteiten. Doe Dag is een begrip in de regio. Nadat het enkele jaren niet heeft kunnen doorgaan is het vorig jaar nieuw leven ingeblazen en met succes. Het was een als van oudsher zeer druk bezochte markt. Extra ruim en gezellig opgezet. Naast de grote jaarmarkt is er een uitgebreid entertainment programma. Denk daarbij aan diverse kinder- en kermisattracties en live entertainment in de vorm van muziek en straattheater. Tevens verzorgen diverse lokale verenigingen allerlei demonstraties. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg @CentrumGeleen dan op Facebook en/of Instagram. 

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 300
Plaats en postcode voor navigatie: 6161GN, Geleen

- Indian Summer Market in Echt op zondag 10 september 2023 (VERVALLEN)

Zeer grote jaarmarkt in het centrum van Echt. De markt heeft een totaal andere opzet als de grote braderie welke we eind april in het centrum van Echt organiseren. In tegenstelling tot de braderie in april wordt het parcours van de Indian Summer Market zo ingedeeld dat de plaatselijke ondernemers het toneel krijgen. Dit betekend dat er op de Bovenstestraat (de grote winkelstraat) slechts een beperkt aantal handelaren komen te staan en dit gedeelte van de markt juist meer openheid naar de winkels toe vraagt. Het parcours voor de grote braderie zal zich met name richten op de straten en de pleinen rondom de winkelstraat. Hierdoor beslaat het totale evenement een nog groter oppervlak en zal het parcours van de afgelopen jaren worden uitgebreid. Hoe precies is nog niet duidelijk maar wordt momenteel met de ondernemersvereniging en daarna met de gemeente besproken. Het beloofd natuurlijk een mooi evenement te worden met veel entertainment, muziek en uiteraard een groot opgezette reclame campagne zoals u dat van ons gewend bent. 

Tijdstip: 11.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 150
Plaats en postcode voor navigatie: rondom de Bovenste straat, 6101 EG

 - Bundermijt in Bunde op zondag 17 september 2023 (250 plaatsen)

Deze grote jaarmarkt is al tientallen jaren een begrip in de regio en biedt plaats voor ongeveer 250 kramen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk op www.bundermijt.nl/braderie

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 250
Plaats en postcode voor navigatie: Sint Agnesplein, 6241 CA