Slide background
Slide background
Slide background

Marktagenda 2024 - beschrijving markten

- Grote Braderie Winkelhart Echt op zondag 21 april 2024 (300 plaatsen)

Zeer grote jaarmarkt en al jaren een absoluut begrip in de regio. De markt wordt gehouden in de winkelstraten van Echt. De markt speelt zich af in het centrum en ook bijna alle winkels zijn geopend. Het indelen van de markt is erg lastig omdat rekening moet worden gehouden met de ingangen van de winkels en er veel obstakels op het parcours aanwezig zijn zoals banken, prullenbakken, paaltjes e.d. Er zijn daarom maar slechts een beperkt aantal brede plaatsen én een beperkt aantal diepe plaatsen beschikbaar. Ook zijn er weinig plaatsen waar de auto achter de kraam kan worden geparkeerd.
Er is vrije toegang tot de markt en in de directe omgeving kunnen zowel bezoekers als standhouders gratis parkeren.

In het parcours zijn twee pleinen aanwezig waar enkele (kinder)attracties kunnen worden geplaatst. Schrijft u zich hier gerust mee in.
De reclame wordt gemaakt in de vorm van advertenties in lokale bladen, flyers, raamposters, 35 driehoekborden en 20 grote spandoeken verdeeld over de hele omgeving. De markt wordt jaarlijks zeer goed bezocht en trekt doorgaans ruim tienduizend bezoekers.
Een absolute aanrader maar wees er wel op tijd bij :-)

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 300
Plaats en postcode voor navigatie: Bovenste straat, 6101 EG

- Koningsmarkt in Geleen-Centrum op zaterdag 27 april 2024 (300 plaatsen)

Met Koningsdag staat het centrum van Geleen traditioneel bol van de activiteiten. De Koningsmarkt (braderie) trekt al jaren zo'n 30.000 bezoekers naar het Geleense centrum. Naast de Koningsmarkt is er ook een geraniummarkt, een kindervrijmarkt en tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Denk daarbij aan kidsplaza, live entertainment en diverse straat-theater-acts. Bijna alle winkels zijn open en de lokale (horeca) ondernemers pakken ook flink uit.

Koningsdag in het centrum van Geleen is een uitje voor het hele gezin !!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg @CentrumGeleen  dan op Facebook en/of Instagram. 


Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 300
Plaats en postcode voor navigatie: 6161GN Geleen

- Havendagen in Maasbracht op 29 en 30 juni 2024 (250 plaatsen)

De Maasbrachter Havendagen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van Maasgouw en worden om het jaar georganiseerd. Bezoekersaantallen zitten rond de 20.000 personen per dag. In 2024 worden de Havendagen voor de 41-ste keer  georganiseerd. 

Buiten de zeer grote braderie is er op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond een uitgebreid avondprogramma. Onder andere ten behoeve van dit avondprogramma wordt er een apart foodplein ingericht. De Stichting Havendagen beheert dit foodplein en daarom worden er door ons slechts beperkte foodwaren op de markt toegelaten. 

Aanmelden voor deelname aan de markt kan voor de zaterdag, de zondag of voor beide dagen. Besluit je beide dagen te komen dan ontvang je een korting op het standgeld. Daarnaast word je beide dagen op dezelfde plaats ingedeeld waardoor je op de zeer drukke zondag altijd verzekerd bent van een plaats in het hart van de markt, immers is de markt op zondag groter en worden de handelaren die alleen zondag komen aan weerskanten van de zaterdagmarkt aangesloten. Reden te meer dus om je voor beide dagen in te schrijven :-)

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk op www.maasbrachterhavendagen.nl of volg @MaasbrachterHavendagen op Facebook en/of Instagram. 

Informatie

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantalplaatsen: 250
Plaats en postcode voor navigatie: 6051 CS

- Doe Dag in Geleen-centrum op zondag 7 juli 2024 (300 plaatsen)

Met Doe-Dag staat het centrum van Geleen bol van de activiteiten. Doe Dag is een begrip in de regio. Nadat het enkele jaren niet heeft kunnen doorgaan is het vorig jaar nieuw leven ingeblazen en met succes. Het was een als van oudsher zeer druk bezochte markt. Extra ruim en gezellig opgezet. Naast de grote jaarmarkt is er een uitgebreid entertainment programma. Denk daarbij aan diverse kinder- en kermisattracties en live entertainment in de vorm van muziek en straattheater. Tevens verzorgen diverse lokale verenigingen allerlei demonstraties. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg @CentrumGeleen dan op Facebook en/of Instagram. 

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantal plaatsen: 300
Plaats en postcode voor navigatie: 6161GN, Geleen